mia-baker-Searchdesk_Clienten-unsplash

Projecten en samenwerkingen

Partnerschappen elkaar versterken

Searchdesk ondersteunt diverse organisaties, van internationale IT organisatie tot aan een producent van bouwmaterialen. Ieder met zijn eigen specifieke behoefte en te benaderen doelgroep.

  • Schaalbare recruitment op locatie
    Een middelgroot bouwbedrijf met gemiddeld 15 openstaande vacatures ondersteunt Searchdesk in het sourcen en inplannen van gesprekken met de hiring managers.
    Onze fulltime sourcer is na drie maanden versterkt met een parttime consultant om de drukte van de 1e gesprekken weg te halen bij de Managers. Twee jaar verder, met de schaarse arbeidsmarkt, hebben we de consultant van het project afgehaald. De fulltime sourcer heeft haar handen nu vol met het werven van goede kandidaten.
  • RPO al het recruitment uitbesteed
    Een internationale softwareproducent wil snel uitbreiden binnen Europa en heeft op korte termijn sourcing nodig voor het vervullen van zo’n 40 functies vooral in de GTM posities. Searchdesk heeft dit vraagstuk in kaart gebracht en via een SLA de complete recruitmentfunctie van voor onze rekening genomen. De arbeidsmarktcommunicatie, de sourcing, begeleiding en selectie van kandidaten.

Weten wat Searchdesk voor uw organisatie kan betekenen?

+31 -23 512 1010

TESTIMONIALS

Wat onze klanten
zeggen

Projecten