Onze werkwijze

RPO recruitment op maat

Searchdesk is specialist in RPO recruitmentoplossingen.

Bij recruitment outsourcing bieden wij onze opdrachtgevers ondersteuning in het recruitmentproces of we nemen het hele traject uit handen. Searchdesk werkt onder de naam van onze opdrachtgever. Het is tenslotte een eerste kennismaking van de kandidaat met zijn of haar potentiele nieuwe werkgever.

Op maat en schaalbaar
Aan de hand van de behoeften en opdracht bieden wij een ‘op-maat-oplossing’ en stellen wij een plan van aanpak op. Wilt u een nieuw team vormen of heeft u een continue stroom aan vacatures, dan bieden we u een RPO-model (flexibele schil), waarbij we het recruitmentproces uit handen nemen. Wanneer de capaciteitsbehoefte verandert, kunnen wij de inzet op of afschalen.

Met onze jarenlange ervaring zien we dat recruitment steeds beter inspeelt op digitale mogelijkheden. Dat biedt voordelen voor onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Denk aan snelle invulling van vacatures, transparante online procestracking, optimale vindbaarheid, concrete kandidatenpijplijn en per vacature inzicht in de bronnen. Wij presenteren kandidaten op basis van CV, verrijkt met referenties, videopresentatie, DISC gedrag profiel en een gerichte motivatie.

We werken vanuit het kantoor van de opdrachtgever of remote vanaf een andere locatie, ondersteund vanuit Searchdesk met een searcher, alle digitale middelen en kennis van de markt. Wij vormen zo een flexibele schil rondom organisatie.

Lees hier meer over onze tarieven.

Weten wat Searchdesk voor uw organisatie kan betekenen?

+31 -23 512 1010

TESTIMONIALS

Wat onze klanten
zeggen

Werkwijze